HAS Hogeschool presenteert: het HAS Food Boek 2017

Afgelopen dinsdag kwam ie uit: het HAS Food boek 2017. Het is een prachtige weergave van een fantastisch evenement. 70 dagen geleden vond de HAS Food Experience plaats waarbij onze studenten trots hun foodprojecten exposeerden. De cijfers van het evenement:

•    106 projecten
•    165 deelnemende studenten vanuit 6 verschillende opleidingen
•    11 betrokken onderwijsmodulen
•    47 sponsoren
•    1200 bezoekers
•    18 artikelen gepubliceerd in (vak)media

Het boek ruikt naar brood

Emma en Corné, 2 studenten voedingsmiddelentechnologie en de 'gezichten van de HAS Food Experience 2017, namen het boek tijdens de officiële presentatie in ontvangst. De productie van het boek is begeleid door oud-studente Marie Sophie Wigbers, die het boek met haar collega's van de Wauw Factory vormgegeven heeft. Naast een Nederlandse versie is er ook een Engelstalige versie. Nieuw dit jaar is dat het boek naar brood ruikt, brood waarmee we het conceptuele thema Rethinking Tomorrow van deze editie hebben vormgegeven.

Van podium naar platform

De HAS Food Experience is in 2 jaar tijd van podium naar platform gegroeid. We exposeren momenteel volop op vakbeurzen en foodbijeenkomsten met als doel: studenten en hun projecten onder de aandacht brengen, zodat hun producten de markt bereiken. Een aantal studenten werkt met sponsoren en belangstellende bedrijven hun project verder uit, een paar studenten maken er zelfs hun onderneming van. Voor dit platform is ondersteuning vanuit het bedrijfsleven, ons foodnetwerk, onze sponsoren, onmisbaar. Op 30 januari 2018 vindt de 10e editie van de HAS Food Experience plaats, waarbij ook studenten, HAS en (food)bedrijven in verbinding centraal zullen staan.

Wil je een exemplaar aanvragen? Laat je hier gegevens achter