Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

Welkom op de Online Studiemarkt! Bij HAS Hogeschool zijn de studenten onze ambassadeurs. In de videoseries vertellen studenten samen met een docent alle ins en outs over de studie, maar natuurlijk wel het échte verhaal. Check de studiekeuzevideo’s hier en ontdek welke opleiding bij jou past!

Food Innovation - Den Bosch

Wil jij leren hoe je nieuwe food-concepten bedenkt en in de markt zet? En werken aan innovatieve concepten, de verpakking en de marketingmix. Check Food Innovation in Den Bosch. 

Kijk verder

Healthy Living

Wil je leren innovatieve concepten te ontwikkelen op het gebied van zowel voeding, leefstijl als leefomgeving om de gezondheid van mensen te verbeteren. Check dan Healthy Living in Venlo!

Kijk verder

Hippische Bedrijfskunde en Pet Business

Een passie voor paarden of gezelschapsdieren? Bij deze opleiding leert heel praktijkgericht alles over marketing, eventmanagement, logisitiek en financiën. Check Hippische Bedrijfskunde en Pet Business in Venlo!

 

Kijk verder

Horticulture & Business Management

Bij deze Engelstalige opleiding ontdek jij de sleutel tot het Nederlandse tuinbouw-succes. Check onze hbo bachelor opleiding Horticulture & Business Management in Den Bosch! 

 

Kijk verder

Milieukunde

Je wilt aan de slag gaan met scheikunde en biologie om oplossingen te vinden voor een beter milieu en een leefbare aarde. 

 

Kijk verder

Veehouderij

Jij wilt meer weten over koeien, varkens, kippen en geiten. Je verdiept je in het dier, het bedrijf en de omgeving.

 

Kijk verder
Algemeen

Kiezen voor HAS Hogeschool

HAS Hogeschool

Meer weten over studeren bij HAS Hogeschool? Bekijk de info in het menu over studeren bij HAS Hogeschool!  

Studeren aan de HAS 

Studiekeuze- en aanmeldproces

Alles weten over het aanmeldproces? Check de aanmeldpagina met het stappenplan om je aan te melden voor een hbo-bachelor opleiding bij HAS Hogeschool

Aanmeldproces

Young Professionals traject

Jij hebt al een mbo studie achter de rug en gaat je voorbereiden voor een van onze hbo-bachelor studies? Wij helpen je, zodat jouw kennis perfect aansluit! 

MBO-traject

Deficiëntiecursussen

Mis je iets in jouw profiel om te voldoen aan de toelatingseisen? Geen nood, wij helpen je! Volg 1 van deze cursussen voordat je begint en je bent helemaal voorbereid voor je hbo-bachelor opleiding! 

De cursussen

Studiebegeleiding

Spannend, zo'n nieuwe studie! Onze studieadviseurs helpen je graag. En ben je bang dat je tijdens je studie tegen een belemmering aan gaat lopen? Geen zorgen. Onze begeleiders van studie + zijn er voor jou. 

Alle studieadviseurs  Studie +

Studentenleven

Hoe kan je studentenleven eruit zien? En wat zijn de ervaringen met studentenverenigingen? Check de info over de stad en de verenigingen! 

Welkom in Den Bosch  Welkom in Venlo 

Een uitstapje buiten de HAS 

Nieuwe ervaringen, wie droomt daar niet van?! In Europa, Azië of een ander continent kun je op stage gaan of studeren in het buitenland. International office helpt je verder. 

Internationale stage