Leuk dat je een kijkje neemt bij de hbo-opleiding International Food & Agribusiness in Den Bosch.

Benieuwd wat je tijdens deze opleiding leert en hoe de studenten het vinden op HAS Hogeschool? In 6 korte video’s kom je alles te weten over deze opleiding. Swipe naar de video van jouw interesse!

Sit back, relax and enjoy…

International Food & Agribusiness

Studiekeuzevideo's

Bekijk de studiekeuzevideo's van de hbo-opleiding International Food & Agribusiness. Bij deze Engelstalige opleiding leer je op welke wijze je de wereldwijde voedselketens door internationaal, duurzaam ondernemen toekomstbestendig kunt maken. Let op: de video's zijn in het Engels.

Terug naar het overzicht van alle opleidingen

Stel al je vragen

Contact met de studieadviseur

Heb je vragen over de inhoud van de opleiding, de toelatingseisen of een studiebeperking? Neem dan contact op met studieadviseur Esther van Lieshout. Stel je vragen via e-mail of maak een belafspraak (telefonisch of videogesprek).

E-mail studieadviseur Esther van Lieshout

Stel al je vragen

Contact met een student

Hoe ziet het lesrooster eruit, wat is de sfeer bij de opleiding, wat is de verdeling tussen les en practicum of een andere vraag over het studentenleven? Neem contact op met student Lynn van de hbo-opleiding International Food & Agribusiness. Vul het formulier in en zij beantwoordt al jouw vragen!

Stel vraag aan Lynn

International Food & Agribusiness

Lynn vertelt over haar studiekeuze

Onze International Food & Agribusiness student Lynn vertelt over haar studiekeuze en geeft je tips!
Hoe gaat het nu echt?

Studenten vertellen