Kun je met een vr-bril een watersnood voorkomen?

Virtuele Overstroming Challenge

Om decanen, maar ook vakdocenten, te ondersteunen biedt HAS Hogeschool verschillende mogelijkheden.

Informatiepakket aanvragen

Wilt u informatie ontvangen over studeren bij HAS Hogeschool en onze hbo bachelor opleidingen? Vraag dan 1 of meerdere informatiepakketten aan om neer te leggen of uit te delen aan scholieren.

Het informatiepakket bestaat uit:

• het HAS magazine met verhalen van studenten en tips om de juiste studiekeuze te maken en
  • factsheets van alle opleidingen in Den Bosch en Venlo

Bel voor het aanvragen van een informatiepakket met HAS Hogeschool via telefoonnummer 088 - 890 36 00 of stuur een mail naar has@has.nl.

Wij komen naar u!

Voorlichting bij u op school

Met een enthousiast team van HAS studenten geven we graag een voorlichting op maat bij u op school of zijn we als HAS Hogeschool aanwezig op een (regionale) studiekeuze- of beroepenmarkt.

Neem hiervoor contact op met de afdeling Communicatie & Marketing via communicatie@has.nl.

Komt u ons bezoeken?

Bezoek aan HAS Hogeschool

Decanenkringen, maar ook middelbare scholen in het algemeen en mbo’s in het bijzonder, nodigen we graag uit voor een bezoek aan HAS Hogeschool in Venlo en / of Den Bosch. We weten namelijk uit onderzoek dat studenten vooral voor de unieke sfeer op de HAS kiezen en waar kunt u die nu beter proeven dan op de HAS zelf!

Wilt u met een klas of met collega’s een bezoek brengen aan HAS Hogeschool, stuur dan een mail naar communicatie@has.nl.

Uiteraard zijn scholieren ook van harte welkom op onze studiekeuze-events zoals open dagen en / of proefstuderen!

Door docent van HAS Hogeschool

Gastles

Eventueel is het op aanvraag mogelijk om een gastles te laten verzorgen bij u op school bijv. als vervanging van een les:

• Aardrijkskunde,
  • Biologie,
  • Scheikunde,
  • Economie of
  • Engels.

Neem hiervoor contact op via communicatie@has.nl.