Studievereniging Venlo

Studievereniging Verde

Studievereniging SV Verde - HAS Hogeschool Locatie VenloAls eerste, overkoepelende studievereniging op de HAS in Venlo willen wij mensen van alle studies met elkaar in contact brengen. Naast dezelfde affiniteit voor de agrarische sector, zijn er ook veel dingen die wij van elkaar kunnen leren. Ons doel is om gezelligheid, studie en netwerken met elkaar te verbinden.

Gezelligheid

Sociaal gezien zorgen wij voor leuke feesten, groepsactiviteiten waarbij je andere mensen leert kennen en borrels bij onze stamkroeg.

Studie

Op educatief vlak organiseren wij lezingen, gaan we naar bedrijven toe, houden we een carrièredag en nog veel meer leerzame dingen. Alles om je studie nog meer diepgang te geven.

Netwerken

Terwijl je met dit alles bezig bent, ben je direct bezig met de eerste contacten te leggen naar andere studenten én bedrijven toe. Zo bouw je een netwerk op waar je je hele leven lang profijt van zult hebben. Denk aan de oriëntatie dagen, je toekomstige stage of minor.

Contact

Samen het studentenleven van Venlo ontdekken, contacten opdoen of iets nieuws leren? Vind ons op Facebook op @StudieverenigingVerde.
Of mail ons op SVVerde@has.nl voor meer informatie!