Ga je het studiejaar 2021-2022 studeren bij HAS Hogeschool? Op deze pagina's vind je alles om goed voorbereid aan je nieuwe opleiding te beginnen:

• Collegegeld betalen
    Informatie over het betalen van collegegeld en data waarop het collegegeld wordt geïnd.
  • Opleidingen in Den Bosch
    Medio juni 2021 vind je hier meer informatie over onder meer startdata, literatuurlijsten en laptopspecificaties.
  • Opleidingen in Venlo

Start studiejaar

In de week van 30 augustus start het studiejaar van HAS Hogeschool.

Let op! Hou deze pagina en je mail in de gaten in verband met mogelijk corona update omtrent de eerste weken van je studie bij HAS Hogeschool.

Regel het via DUO

Studiefinanciering

Op de website van de DUO vind je alle informatie over:

• studiefinanciering
  • collegegeldkrediet
  • studentenreisproduct (OV-chipkaart voor studenten)

DUO

Verzekering

WA en ongevallen

Als student ben je via HAS Hogeschool verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid, voor zover je tijdens onderwijsactiviteiten (ook tijdens binnenlandse stages en bedrijfsopdrachten) schade toebrengt aan anderen. Je bent ook verzekerd tegen risico’s van ongevallen met lichamelijk letsel.

Het eigen risico van de verzekering is voor je eigen rekening. Meer informatie vind je op intranet. In het begin van het studiejaar krijg je daar toegang toe.

Vragen over het 1ste jaar?

Studentzaken

HAS Hogeschool
aspirant@has.nl 088 - 890 36 00

HAS Hogeschool
has@has.nl +31 88 890 3600

Social Media van HAS Hogeschool

Wist jij al dat HAS Hogeschool ook op social media te vinden is? Volg HAS Hogeschool op Twitter en like ons op Facebook en Instagram.

Tijdens de zomervakantie kan het zijn dat HAS Hogeschool beperkt bereikbaar is. Via Facebook, Instagram en Twitter kan je altijd je vraag stellen!