Kun jij energie krijgen van een oude palmboom?

Palm Power Challenge

Hieronder vind je belangrijke informatie die je moet weten voordat je aan je studie in Den Bosch begint, zoals:

Kosten voor je studie

Excursiekosten

Excursies komen als verplicht onderdeel in (een aantal) modulen voor. De kosten van deze excursies zijn voor rekening van de student. De kosten worden vooraf per studiejaar in rekening gebracht en verschillen per opleiding. De betaling gaat via schoolkassa en vindt plaats in september 2018.
Op de pagina indicatie extra kosten kun je een overzicht zien van de mogelijke excursiekosten van het 1ste jaar.

Verzekeringen

WA- en ongevallen

Alle studenten zijn via school verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid, voor zover een student tijdens onderwijsactiviteiten (ook tijdens binnenlandse stage en bedrijfs-opdracht) schade toebrengt aan anderen. De student is ook verzekerd tegen risico’s van ongevallen waarbij lichamelijk letsel optreedt.

Het eigen risico van de verzekering is voor rekening van de student.
(Meer informatie kun je vinden op intranet onder het kopje studentinfo. De toegangscode ontvang je in het begin van het studiejaar).

Onderwijs- en examenregelingen en studentenstatuut

In de onderwijs- en examenregeling (OER) van HAS Hogeschool staat informatie m.b.t. het onderwijs, toetsen en tentamens, beoordeling en vaststelling resultaten, studievoortgang en studie- begeleiding, bindend studieadvies etc. Deze regeling (en andere belangrijke informatie) kun je vinden in onderwijs bij HAS Hogeschool.

Meer informatie over OER en studentenstatuten.

Studentenfestival 2018

HBO Intro Festival

Voor alle 1ste jaars wordt het HBO Into Festival georganiseerd door HAS Hogeschool, Fontys Hogeschool en Avans Hogeschool. Dit jaar vindt het HBO Intro Festival plaats op 6 september a.s.
Blijf op de hoogte over het HBO Intro Festival via de website of via de HBO Intro Festival Facebook pagina.

Bezoek de website van HBO Intro Festival Den Bosch

Kennismakingsweek

Gremio Unio

De studentenvereniging Gremio Unio organiseert in de week van 28 augustus tot 1 september een kennismakingsweek (KC-week). Kijk voor meer informatie de website van Gremio Unio.

Introductieweek Gremio Unio

Sporten via HAS Hogeschool

Studenten sportkaart

Studenten van HAS Hogeschool kunnen tegen een gereduceerd tarief sporten bij Fitness Club Sportiom, Victorialaan 10, in 's-Hertogenbosch.
Op de website www.sportiom.nl/studenten kun je informatie vinden over de sportfaciliteiten bij het Sportiom.

Ga naar de studentenpagina van het Sportiom

HAS Hogeschool te bereiken via openbaar vervoer

Parkeermogelijkheden

Het parkeerterrein van HAS Hogeschool is bestemd voor personeel.
Studenten maken gebruik van het openbaar vervoer. HAS Hogeschool is slechts 10 minuten van het Centraal station te voet en een paar minuten per bus vandaan.

In de omgeving is er gelegenheid om op eigen kosten te parkeren in de parkeergarages in de omgeving.