Voor HAS Hogeschool is de gezondheid van studenten, cursisten, medewerkers en bezoekers heel belangrijk. Daarom volgen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. De richtlijnen en adviezen van het RIVM, de GGD, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en het Ministerie van Buitenlandse Zaken zijn daarbij leidend. Een team van mensen uit alle gelederen van onze hogeschool monitort de situatie continu. We zijn voorbereid op verschillende scenario’s zodat we juist kunnen handelen als we instructies ontvangen die daarom vragen.

Op verzoek van het kabinet worden de onderwijsactiviteiten van HAS Hogeschool op onze locaties in Den Bosch en in Venlo van vrijdag 13 maart tot en met maandag 6 april gestaakt. Het College van Bestuur van HAS Hogeschool heeft inmiddels besloten dit te verlengen tot 1 juni. Tot die datum wordt er alleen online onderwijs gegeven. Mochten de coronamaatregelen van de overheid tussentijds versoepeld worden, dan zullen we bekijken welke vormen van onderwijs en toetsing binnen de dan geldende richtlijnen weer op locaties kunnen gaan plaatsvinden.

Onze medewerkers en studenten informeren wij via onze gebruikelijke lijnen en een speciale pagina op intranet. Deze pagina wordt steeds vernieuwd zodra er nieuwe feiten bekend worden.

Voor algemene informatie over het coronavirus verwijzen we je naar de website van het RIVM.

Het is ook mogelijk om vragen over het coronavirus te stellen op het speciale landelijke telefoonnummer 0800-1351.