Kun jij energie krijgen van een oude palmboom?

Palm Power Challenge

Gremio Unio is de levendige studentenvereniging van HAS Hogeschool. Ze telt maar liefst 650 leden.

Huiskamer van Gremio Unio is Sociëteit 't Swijnshooft aan de Wolvenhoek in de Bossche binnenstad. Dit achttiende-eeuwse pand biedt onderdak aan een discotheek, een café en een vergaderzaal.

Niets is onmogelijk voor hen die willen

Lijfspreuk van de vereniging is 'Nil Volentibus Arduum' oftewel: niets is onmogelijk voor hen die willen. De geldigheid van die spreuk kun je wekelijks ontdekken bij Gremio Unio, dat activiteiten organiseert op het gebied van:

• studeren,
  • feesten,
  • cultuur,
  • sport,
  • politiek en
  • muziek.

Vaardigheden ontwikkelen

Wie wil, kan ook in aanmerking komen voor deelname aan een commissie, werkgroep,  het bestuur of een dispuut, genootschap of jaarclub. Zo ontwikkel je extra sociale vaardigheden waar in je het bedrijfsleven ook wat aan hebt! Je leeft bijvoorbeeld organisatorisch handelen, verbeter je je zicht op financiële zaken en krijg je de kunst van het vergaderen onder de knie. Verder kom je met mensen uit andere studierichtingen van HAS Hogeschool en het bedrijfsleven in contact.

Gremio Unio Kennismakingsweek

Naast al deze mogelijkheden die wij bieden, organiseren wij een kennismakingsweek voor alle 1ste jaars in de week voordat het schooljaar begint. Een leuke week waar je Den Bosch, HAS Hogeschool, Gremio Unio en elkaar leert kennen!

Meer informatie en aanmelden kan via gremio-unio.nl/KC

Meer weten over Gremio Unio?

Bekijk onze website: gremio-union.nl/

Je kunt ons ook altijd bereiken via GU@has.nl.