Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

K.s.v. Gremio Unio, de studentenvereniging verbonden aan HAS Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Met ongeveer 650 leden zijn wij 1 van de grootste HBO studentenverenigingen van Brabant. Huiskamer van Gremio Unio is Sociëteit 't Swijnshooft aan de Wolvenhoek in de Bossche binnenstad. 

Niets is onmogelijk voor hen die willen

Bij Gremio Unio kies je zelf hoe je jouw studententijd inricht: er zijn talrijke commissies, jaarclubs, disputen en genootschappen. Zoals de lijfspreuk zegt: ‘Nil Volentibus Arduum’, niets is onmogelijk voor hen die willen.

Gremio Unio biedt jou daarom de mogelijkheid om jezelf te ontplooien maar ook om enorm te kunnen feesten! Leden komen samen in hun Sociëteit gelegen aan de Wolvenhoek in het centrum van Den Bosch. De sociëteit beschikt onder andere een feestzaal, een bruin café en een vergaderruimte.

Activiteiten

Activiteiten die Gremio Unio onder andere organiseert:

  • Verschillende diners, zoals het eerstejaarsdiner
  • Sponsorcursussen
  • 2 keer per jaar een prachtig gala
  • Een Kroegentocht waar bij je jouw vrienden van thuis Den Bosch kunt laten zien
  • Een schuimfeest in onze eigen Sociëteit
  • Een biercantus voor studenten in de stad Den Bosch (bekijk onze aftermovie)
  • Vergaderingen voor alle leden

Vaardigheden ontwikkelen

Bij Gremio Unio ontwikkel je jouw sociale vaardigheden waar je in het bedrijfsleven ook veel aan hebt! Je leert onwijs veel mensen kennen binnen en buiten de vereniging door het netwerk van Gremio Unio.

Tevens leer je hoe je bijvoorbeeld organisatorisch moet handelen en krijg je de kunst van het vergaderen onder de knie. Verder kom je met mensen uit andere studierichtingen van HAS Hogeschool en het bedrijfsleven in contact.

Meer weten over Gremio Unio?

Mocht je vragen hebben of erg benieuwd zijn hoe het studentenleven nou écht is in Den Bosch? Stuur dan een mail naar hoofdbestuur@gremio-unio.nl.

Neem ook eens een kijkje op onze website: gremio-unio.nl/