Kun jij energie krijgen van een oude palmboom?

Palm Power Challenge

Het AJK-HAS is dé studievereniging voor studenten die geïnteresseerd zijn in de agrarische bedrijfsvoering en ondernemerschap, dus van de teler of veehouder tot aan de grossiers en de retailers met bijbehorende tussenschakels.

De studievereniging bestaat dan ook uit leden van verschillende opleidingen, met verschillende achtergronden die geïnteresseerd zijn in onderwerpen gericht op ondernemerschap. Dit wil overigens niet zeggen dat bij iedere activiteit alleen ondernemers welkom zijn, integendeel, iedereen is welkom!

Wat is ons doel?

Het doel van het AJK-HAS is om alle studenten binnen de HAS Hogeschool met elkaar te verbinden door het organiseren van excursies, workshops en themasessies.

Deze activiteiten zijn gericht op verschillende zaken binnen ondernemerschap, zoals:

• bedrijfsfinanciering,
  • productontwikkeling,
  • externe adviseurs,
  • maar ook een blik op je jezelf als persoon.

Op deze manier probeert het AJK-HAS diverse studenten van verschillende schakels in de keten bij elkaar te brengen om meer over elkaar te weten, te leren en te begrijpen.

AJK-HAS op Social Media

Bezoek en volg onze Facebook of Linkedin pagina om het laatste nieuws te lezen over onze studievereniging:

Meer weten over de studievereniging?

Neem contact met AJK - HAS op!

AJK-HAS

Studievereniging