Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

Atlas is de studievereniging van de opleiding Applied Geo Information Science (voorheen Geo, Media & Design). Als studievereniging werken wij niet met leden. Wel hebben we een bestuur dat bestaat uit drie studenten van elk leerjaar van de opleiding. Doordat we niet met leden werken zijn alle activiteiten die we organiseren voor alle docenten en studenten van onze opleiding.

Door mee te doen aan onze activiteiten leer je de docenten op een andere manier kennen en kom je in contact met studenten van verschillende leerjaren. Tijdens de activiteiten onze activiteiten is het dan ook het beste moment om met ouderejaars in contact te komen en bijvoorbeeld een stage te regelen. Daarnaast zijn de activiteiten ook bedoeld om jouw studietijd nóg leuker en leerzamer te maken. We zijn een gezellige vereniging die opgericht is door studenten zelf.

Activiteiten

Wij organiseren activiteiten zoals:

· Onze Borrelblokken! In de eerste of tweede week van een blok organiseren we een borrel waar je met je klasgenoten gezellig wat kan drinken en daarnaast ook met de docenten, ouderejaars en afgestudeerden!

· Kennismakingsactiviteit eerstejaars: in je allereerste week op de opleiding organiseren we een leuke activiteit in de stad Den Bosch, om zowel de stad als je nieuwe klasgenoten te leren kennen. Op deze dag doen we bijvoorbeeld een gps-tocht of crazy 88 tour.

· Pubquizzen: Elk jaar organiseren wij twee pubquizzen, één in januari om het nieuwe jaar in te luiden en één aan het einde van het schooljaar.

· Barbecues: Aan het einde van het schooljaar is er tijdens de pubquiz ook een gezellige barbecue.

· Andere buitenschoolse activiteiten (denk aan een (muziek)bingo, online escaperoom etc.).

We organiseren ook leerzame activiteiten zoals:

· Excursies van één of meerdere dagen. Bij deze excursies gaan we op bezoek bij bedrijven uit het werkveld, krijgen we interessante rondleidingen door een stad of gebied, gaan we met elkaar iets doen zoals bijvoorbeeld een avond bowlen.

· Gastcolleges met interessante gastsprekers uit het werkveld of met afgestudeerden. Deze worden zowel fysiek op de HAS als online via MS Teams georganiseerd.

· Workshops (voor bijvoorbeeld een GIS-programma).

· Filmmiddagen.

Let's keep in touch

Meer weten over onze studievereniging of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op.

Houd onze Facebookpagina in de gaten en volg ons op Instagram om op de hoogte blijven van onze activiteiten en een kijkje te nemen in het leven van de studenten! 
Je netwerk uitbreiden? Voeg Studievereniging Atlas toe via LinkedIn.

Opleidingen

Atlas is een studievereniging gerelateerd aan de opleiding: