Kun jij energie krijgen van een oude palmboom?

Palm Power Challenge

Wij zijn een studievereniging van de opleiding Milieukunde voor de opleiding Milieukunde. Het bestaat uit een bestuur van studenten en hbo docenten die samen leuke, maar zeker ook leerzame activiteiten organiseren voor HAS Hogeschool studenten.

studievereniging

Activiteiten

Als Studievereniging organiseren wij verschillende activiteiten, sommige staan vast en andere staan open voor suggesties. De vaste activiteiten zijn bijvoorbeeld:

• Blokborrel, aan het eind van ieder blok organiseren wij een borrel voor studenten en docenten om samen een biertje of een frisje te pakken en even stres van de tentamenweek te ontladen.
  • Blokborrels kunnen uit verschillende activiteiten bestaan bijvoorbeeld: bowlen of een terrasje pakken
  • Vegakantine, op de dag van de duurzaamheid (10 oktober) zal de volledige kantine binnen de has bestaan uit vegetarische etenswaren. Dit om milieuvriendelijk eten te stimuleren.
  • HAS brede sportdag, een sportdag die georganiseerd wordt voor heel HAS Hogeschool, elke opleiding kan zich hiervoor inschrijven. De sportdag kan welk jaar een andere sport zijn. In 2017 was het bijvoorbeeld Beach voetbal.
  • BBQ/zwemmen, aan het eind van het jaar bestaat de blokborrel uit een barbecue met een zwembad erbij. Dit doen we om een goede start van de vakantie te maken.

SustainaGear werkt graag samen met studenten daarom mogen studenten bij SustainaGear suggesties doen van activiteiten die zij graag willen doen/organiseren.

VVM

SustainaGear werkt ook samen met het VVM. Het VVM is een netwerk voor milieu professionals en geeft een platform voor milieuvraagstukken. Een van de studenten van Milieukunde is een ambassadeur van het VVM en dus het contactpunt met school. Zo kunnen we via het VVM naar vele leerzame activiteiten.