Kun jij energie krijgen van een oude palmboom?

Palm Power Challenge

HAS Hogeschool is in Limburg een intensieve samenwerking aangegaan met ca. 80 bedrijven in de directe omgeving van haar vestiging in Venlo. Deze bedrijven uit de agrofood-sector geven jou als student van HAS Hogeschool de mogelijkheid om hun toekomstige werkveld uitgebreid te leren kennen. Dit gebeurt door middel van bedrijfsexcursies, gastlessen, stages, praktijkcases, afstudeeropdrachten en practica op het bedrijf. 

Je gaat dus vanaf de eerste dag van je hbo opleiding bij HAS Hogeschool in Venlo direct bij wellicht een van je toekomstige werkgevers op hun bedrijf werken. 

Enkele voorbeelden zijn: Bayer Cropscience Vegetable Seeds, Fancom, ZON Fruit & Vegetables, ABAB, Houbensteyn Group.

Bekijk voor het volledige overzicht van onze partnerbedrijven has.nl
 

Elke week in contact met het werkveld!

Samenwerken

‘fijn om theorie snel te koppelen aan de praktijk’
Rik (Bedrijfskunde en agri-foodbusiness)

‘afwisseling van tussen de boeken zitten en excursies is mooi’
Max (Bedrijfskunde en agri-foodbusiness)

‘als je bij het partnerbedrijf komt, valt het kwartje pas écht, dan begrijp je de theorie uit de lessen pas echt’
Sil (Food Innovation)

‘de opdrachten die je doet voor de partnerbedrijven doen er ook écht toe, je helpt ze mee het bedrijf te verbeteren’
Sophie (Food Innovation)

‘op deze manier kun je je goed oriënteren op de toekomst’
Ankie (Food Innovation)

Gastlessen, excursies, projecten en stages

met partnerbedrijven

‘fijn dat partnerbedrijven altijd gastvrij en enthousiast zijn’
Thom (Toegepaste Biologie)

‘je krijgt meteen contacten voor later, voor stages en werk’
Julian (Toegepaste Biologie)

‘mooi dat je te zien krijgt hoe het écht is’
Djailey (Toegepaste Biologie)

‘door alle excursies krijg je een inkijk in de keuken van de ondernemer en dat brengt theorie en praktijk dichter bij elkaar’
Amarens (Business Management in Agriculture & Food)

‘het is leuk en leerzaam om een project te doen voor een echt bedrijf’
Jetske (Business Management in Agriculture & Food)