Algemene studie faciliteiten

HAS Hogeschool biedt de studenten de meest recente studie- en achtergrond informatie door het aanbieden van verschillende bronnen. Studenten hebben bijvoorbeeld een digitale bibliotheek tot hun beschikking, gespecialiseerd op de richtingen agro, food en leefomgeving.

Digitale bibliotheek Greeni
Greeni is een digitale bibliotheek met een uitgebreide catalogus met speciaal voor HAS Hogeschool geselecteerde internetbronnen, databanken en full-tekst tijdschriftartikelen.

Greeni is het startpunt voor de HAS-student of HAS-medewerker als hij/zij op zoek gaat naar informatie. Via de website van Greeni kunnen ze informatie zoeken over agro, food en leefomgeving.

Greeni Portalen
Er zijn verschillende portalen beschikbaar met ieder hun eigen thema, zoals Bosbouw, Business, Dier, Groene Ruimte, Life Sciences, Milieu, Plant en Voeding, waar informatiespecialisten van de mediatheken informatie op de verschillende vakgebieden verzamelen. Ook is er alles te vinden over informatievaardigheden (zoals zoeken, vinden en gebruiken van informatie), auteursrechten en meer.

De website Greeni is een gezamenlijke website van de mediatheken van HAS Hogeschool, CAH Vilentum, Hogeschool VHL en Stoas Vilentum.

 

Study Centre locatie Den BoschStudenten in Study Centre
Studenten op locatie Den Bosch beschikken over een groot StudyCentre van twee verdiepingen waar ze boeken kunnen lenen over agro, food en leefomgeving, op de hoogte kunnen blijven van de actualiteit door middel van abonnementen met kranten en tijdschriften. Het studycentre bevat een biblotheek, een ruimte met studieplekken voor studenten, met en zonder computer, om te studeren en te werken aan hun studie.