Op zaterdag 16 januari 2021 organiseren we speciaal voor jou van 10:00 tot 13:00 uur een online open dag. Je kunt per opleiding een voorlichtingspresentatie bekijken en onze enthousiaste studenten en docenten ontmoeten tijdens live Teams sessies.

Naast de opleidingsinformatie zijn er virtuele rondleidingen door onze gebouwen in Den Bosch en Venlo, er is een webinar voor ouders en je kunt alvast kennismaken met studentenvereniging Gremio Unio. Vragen stellen kan op veel verschillende manieren: via de chat, tijdens een live ontmoeting, via Whatsapp of per e-mail.

Natuurlijk worden de video's en contactgegevens na de online open dag beschikbaar gesteld zodat je alles nog eens rustig kunt bekijken en je ook na de online open dag nog vragen kunt stellen.

Meld je nu aan!

Kom sfeer proeven!

Live sessies

Studenten en docenten praten samen over studeren bij HAS Hogeschool. In een half uurtje hoor je alles over hun ervaring bij de opleiding, het maken van een studiekeuze, projecten waar studenten aan hebben gewerkt en mogelijke stages. Zo proef je toch de sfeer van de opleiding! Ook kun je kennismaken met de studieadviseur. Vragen stellen of onderwerpen aandragen mag, maar hoeft niet. Alleen een kijkje nemen kan ook en uiteraard hoeven je camera en microfoon niet aan. Willen je ouders meekijken? Ook zij zijn welkom!

Planning live sessies  10 slimme vragen

Studiekeuzehelper

Wil jij graag bij HAS Hogeschool studeren, maar weet je nog niet precies welke studie je wilt volgen? Probeer dan onze Studiekeuzehelper! Vul in welke schoolvakken je leuk vindt en welke onderwerpen je interesseren, en ontdek welke opleidingen het best bij jou passen.

Studiekeuzehelper

Vragen over de online open dag?

Neem contact met ons op!

HAS Hogeschool
has@has.nl +31 88 890 3600