Tijdens de online open dag op woensdag 25 november 2020 van 15:00 tot 20:00 uur vertellen onze enthousiaste docenten en studenten je alles over onze 12 hbo-opleidingen in Den Bosch en onze 4 hbo-opleidingen in Venlo. Bekijk de video's van de voorlichtingspresentaties én stel je jouw vragen tijdens de Break-out sessies of via WhatsApp. Ook kun je makkelijk contact opnemen met de studieadviseur of je vragen stellen aan een student. Natuurlijk worden de video's na de online open dag beschikbaar gesteld zodat je alles nog eens rustig kunt bekijken.

Handig!

Voorbereiden

Bedenk voordat je deelneemt aan de online open dag wat je allemaal te weten wil komen. Maak een lijstje met vragen die je wil stellen. We hebben al 10 slimme vragen voor je op een rijtje gezet. Heb je voor, tijdens óf na de online open dag vragen? We helpen je graag, bijvoorbeeld via WhatsApp!

10 slimme vragen

Studiekeuzehelper

Wil jij graag bij HAS Hogeschool studeren, maar weet je nog niet precies welke studie je wilt volgen? Probeer dan onze Studiekeuzehelper! Vul in welke schoolvakken je leuk vindt en welke onderwerpen je interesseren, en ontdek welke opleidingen het best bij jou passen.

Studiekeuzehelper

Vragen over de online open dag?

Neem contact met ons op!

HAS Hogeschool
has@has.nl +31 88 890 3600