Op woensdag 9 juni 2021 organiseren we speciaal voor jou van 18:00 tot 20:00 uur een online open dag. Je kunt per opleiding een voorlichtingspresentatie bekijken en onze enthousiaste studenten en docenten ontmoeten tijdens live sessies (om 18.30 uur en 19.30 uur) .

Naast de opleidingsinformatie zijn er virtuele rondleidingen door onze gebouwen in Den Bosch en Venlo, er is een webinar voor ouders en je kunt alvast kennismaken met studentenvereniging Gremio Unio en Ichtus. Vragen stellen kan op veel verschillende manieren: via de chat, tijdens een live sessie, via Whatsapp of per e-mail.

Studiekeuzehelper

Wil jij graag bij HAS Hogeschool studeren, maar weet je nog niet precies welke studie je wilt volgen? Probeer dan onze Studiekeuzehelper! Vul in welke schoolvakken je leuk vindt en welke onderwerpen je interesseren, en ontdek welke opleidingen het best bij jou passen.

Studiekeuzehelper

Open dag wegwijzer hal HAS Hogeschool
Heb je vragen over de online open dag?

Neem contact met ons op!

HAS Hogeschool
has@has.nl +31 88 890 3600