Op 27 maart 2019 organiseren we speciaal voor jou een open avond in Den Bosch van 17:30 tot 21:00 uur. Maak kennis met ons en onze opleidingen en proef de unieke sfeer van onze hogeschool. Uiteraard kun je vragen stellen aan huidige studenten en docenten, en bekijken wat voor leuke projecten en opdrachten je tijdens je toekomstige studie gaat doen.

Let op! Voor de opleiding Toegepaste Biologie is Numerus Fixus van toepassing. Je bent welkom op de open avond, maar aanmelden voor studiejaar 2019/2020 (starten in september 2019) is voor Toegepaste Biologie niet meer mogelijk. Kijk ook eens bij de opleidingen Tuinbouw en akkerbouw, Horticulture & Business Management, Dier- en veehouderij, Milieukunde en Management van de Leefomgeving als je interesse hebt in biologie. Aanmelden voor deze opleidingen kan nog tot 1 mei 2019.

Meld je aan!

Schrijf je in voor de open avond

Niet alle velden zijn correct ingevuld!
Vestiging Den Bosch

Open dag

Check hier alvast de sfeer tijdens de open dag. 

Open avond Den Bosch

Programma

Bekijk hier het programma van de open avond!

Of download het programma hieronder om deze tijdens de open avond bij de hand te hebben. 

Twijfel je nog tussen opleidingen?

Vind de opleiding die het beste bij je past!

Ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt gaat studeren? Doe dan de 'vind jouw opleiding' test om te kijken welke hbo opleidingen er het beste bij jouw interesses passen.

Vind jouw opleiding

Open dagen 2019 - 2020

Dit is de laatste open dag in Den Bosch van dit studiejaar. Vanaf september 2019 kun je op onze open dagen pagina vinden wanneer de open dagen van studiejaar 2019 - 2020 plaatsvinden.

Bezoek de studiekeuze event pagina