✅ Ja, ik kom naar de open dag!

Hé studiekiezer, we zien je graag op onze open dag op zaterdag 5 februari 2022 in Den Bosch.

Ben je goed in biologie, fan van food, een rasechte dierenvriend of techfanaat? Wellicht schuilt in jou een ondernemer in de dop, droom je van werken met data, heb je groene vingers of wil je de innovaties van de toekomst bedenken? Of je zoekt naar een combinatie van studierichtingen... Tijdens onze open dag ontdek je welke voltijd hbo-opleiding aan HAS Hogeschool jouw match is!

Meld je aan!

Bij zijn = meemaken!

Zien en beleven

Speciaal voor jou hebben we de open dagen zo ingericht dat je in gesprek kunt gaan met studenten en docenten. Zij vertellen je het échte verhaal. Stel dus vooral al je vragen, bijvoorbeeld over de inhoud van de studie, praktijk, beroepen en het studentenleven in Den Bosch.

Proef de HAS-sfeer! De opleidingen laten de opleidingen je graag meer zien van het kleinschalige karakter van HAS Hogeschool en onze praktijkfaciliteiten.

Tijdens de open dag volgen we de laatste coronamaatregelen.

Online studiemarkt

Let's meet online

Aangemeld voor de open dag? Dan krijg jij exclusief toegang tot de online studiemarkt waar je alle informatie en handige voorlichtingsvideo's over onze hbo-opleidingen kunt bekijken. Dé perfecte voorbereiding voor jouw bezoek aan de open dag.