✅ Ja, ik kom naar de open dag!

Hé studiekiezer, we zien je graag op onze open dag op zondag 6 februari 2022 in Venlo.

Ben je goed in biologie, fan van food of een echte dierenvriend? Wellicht schuilt in jou een ondernemer in de dop, wil je mensen gezonder leren leven of heb je groene vingers? Tijdens de open dag ontdek je welke voltijd hbo-opleiding aan HAS Hogeschool jouw match is!

Meld je aan!

De open dag vindt fysiek plaats bij HAS Hogeschool. Als er (nieuwe) coronamaatregelen gelden waardoor de open dag niet fysiek door kan gaan, dan zetten we deze om naar een online versie of volgende datum. Je krijgt hierover persoonlijk bericht.

Bij zijn = meemaken!

Zien en beleven

Speciaal voor jou hebben we de open dagen zo ingericht dat je alles komt te weten over de opleidingen. Ontdek de opleidingen in vogelvlucht tijdens de korte sessies! Bij de infostands kun je vervolgens in gesprek met studenten en docenten. Zij vertellen je het échte verhaal en beantwoorden al je vragen.

Proef de HAS-sfeer! De opleidingen laten je graag meer zien van het kleinschalige karakter van HAS Hogeschool en onze praktijkfaciliteiten. Ook hebben we leuke verrassingen voor je in petto!

Online studiemarkt

Let's meet online

Aangemeld voor de open dag? Dan krijg jij exclusief toegang tot de online studiemarkt waar je alle informatie en handige voorlichtingsvideo's over onze hbo-opleidingen kunt bekijken. Dé perfecte voorbereiding voor jouw bezoek aan de open dag.