✅ JA, IK KOM NAAR DE OPEN DAG!

Hé studiekiezer, we zien je graag op onze fysieke open avond op woensdag 1 juni in Den Bosch.

Ben je goed in biologie, fan van food, een rasechte dierenvriend of techfanaat? Wellicht schuilt in jou een ondernemer in de dop, droom je van werken met data, heb je groene vingers én wil je de innovaties van de toekomst bedenken? Tijdens de open dag ontdek je welke voltijd hbo-opleiding aan HAS Hogeschool jouw match is!

Meld je aan!

Bij zijn = meemaken!

Zien en beleven

Speciaal voor jou hebben we de open dagen zo ingericht dat je alles komt te weten over de opleidingen. Bij de infostands kun je in gesprek met studenten en docenten. Zij vertellen je het échte verhaal en beantwoorden al je vragen.

Proef de HAS-sfeer! We laten je tijdens de rondleiding graag meer zien van het kleinschalige karakter van HAS Hogeschool en onze praktijkfaciliteiten.

Online studiemarkt

LET'S MEET ONLINE

Aangemeld voor de open dag? Dan krijg jij exclusief toegang tot de online studiemarkt waar je alle informatie en handige voorlichtingsvideo's over onze hbo-opleidingen kunt bekijken. Dé perfecte voorbereiding voor jouw bezoek aan de open dag.