Op 26 januari 2019 organiseren we speciaal voor jou een open dag in Den Bosch! Maak kennis met ons en onze opleidingen en proef de unieke sfeer van onze hogeschool. Uiteraard kun je vragen stellen aan huidige studenten en docenten, en bekijken wat voor leuke projecten en opdrachten je tijdens je toekomstige studie gaat doen.

Vooraf aanmelden is niet meer nodig. Kom langs! Onze docenten en studenten staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Bekijk hier het programma.

programma open dag 18 november 2017 Den Bosch - HAS Hogeschool

Vestiging Den Bosch

Open dag

Kom je met de auto?

Bij HAS Hogeschool is voldoende parkeergelegenheid. Navigeer naar Vlijmenseweg 1 te Den Bosch.

Kom je met de trein?

HAS Hogeschool ligt op 10 minuten lopen van 's-Hertogenbosch Centraal Station. Bekijk voordat je vertrekt de reisplanner van NS op www.ns.nl.

Twijfel je nog tussen opleidingen?

Vind de opleiding die het beste bij je past!

Ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt gaat studeren? Doe dan de 'vind jouw opleiding' test om te kijken welke hbo opleidingen er het beste bij jouw interesses passen.

Vind jouw opleiding