✅ Ja, ik kom naar de open dag!

Hé studiekiezer, we zien je graag op onze open dag op zaterdag 20 november in Den Bosch.

Ben je goed in biologie, fan van food, een rasechte dierenvriend of techfanaat? Wellicht schuilt in jou een ondernemer in de dop, droom je van werken met data, heb je groene vingers of wil je de innovaties van de toekomst bedenken? Of je zoekt naar een combinatie van studierichtingen... Tijdens onze open dag ontdek je welke voltijd hbo-opleiding aan HAS Hogeschool jouw match is!

Meld je nu aan voor deze open dag!

Bij zijn = meemaken!

Zien en beleven

Speciaal voor jou hebben we de open dagen zo ingericht dat je in gesprek kunt gaan met studenten en docenten. Zij vertellen je het échte verhaal. Stel dus vooral al je vragen, bijvoorbeeld over de inhoud van de studie, praktijk, beroepen en het studentenleven in Den Bosch.

Natuurlijk wil je ook de HAS-sfeer proeven. Op de open dag nodigen we je daarom uit voor een toffe rondleiding! Je krijgt gelijk een indruk van het kleinschalige karakter van HAS Hogeschool en onze praktijkfaciliteiten.

Tijdens de open dag volgen we de laatste coronamaatregelen en stellen je hiervan op de hoogte.

Online studiemarkt en online live sessies

Let's meet online

Aangemeld voor de open dag? Dan krijg jij exclusief toegang tot de online studiemarkt waar je alle informatie en handige voorlichtingsvideo's over onze hbo-opleidingen kunt bekijken. Dé perfecte voorbereiding voor jouw bezoek aan de open dag.

We snappen dat je na alle indrukken van de open dag nog vragen hebt. Daarom organiseren we het hele jaar door online live sessies, zodat je op een leuke manier in contact kunt komen met studenten en docenten. Zo kun jij je studiekeuze maken vanuit je luie stoel!