Ben je geinteresseerd in de opleiding Applied Geo-Information Science, maar heb je nog geen keus kunnen maken omdat je niet weet wat het inhoudt? Op donderdag 17 juni kom je meer te weten over de inhoud van de opleiding én ga je meteen aan de slag. Tijdens een korte les ervaar je de opleiding en aansluitend ga je op excursie door Den Bosch en een aangrenzend buitengebied. Hier bekijken we de omgeving vanuit het perspectief van geo-informatie!

Tijdens deze speciale proefstudeerdag zijn ook nieuwe eerstejaars studenten uitgenodigd, dus wie weet kom je je toekomstige studiegenoten al tegen!

Kom proefstuderen!

Let op! De proefstudeerdagen organiseren we speciaal voor laatstejaars havo en vwo scholieren, laatstejaars mbo-studenten en hbo-switchers die gaan starten met een hbo-opleiding in september 2021. Er geldt een maximum aantal deelnemers.

Aanmelden

Ga je niet vanaf september 2021 een vervolgopleiding starten? Neem dan deel aan een online proefstudeerdag van Applied Geo-Information Science.

Vragen?

Jeanie van Driel