Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Applied Geo-Information Science? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen? Kom dan proefstuderen!

Aanmelden

De proefstudeerdag vindt fysiek plaats bij HAS Hogeschool. Als er (nieuwe) coronamaatregelen gelden waardoor de proefstudeerdag niet fysiek plaats kan vinden, dan wordt de proefstudeerdag omgezet naar een online-versie op dezelfde datum. Als dit het geval is word je persoonlijk op de hoogte gebracht.

Proefstuderen

Programma

Tijdens de proefstudeerdag nemen we je mee in de wereld van geografie, data & analyseren en visualiseren. Je krijgt een aantal proeflessen en is er voldoende tijd om met studenten en docenten in gesprek te gaan en al je vragen te stellen.

• 13.00 uur: Start en welkom directeur
  • 13.15 uur: Les klimaatverandering