Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Food Innovation? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen? Kom dan proefstuderen!

Aanmelden

De proefstudeerdag vindt fysiek plaats bij HAS Hogeschool. Als er (nieuwe) coronamaatregelen gelden waardoor de proefstudeerdag niet fysiek plaats kan vinden, dan wordt de proefstudeerdag omgezet naar een online-versie op dezelfde datum. Als dit het geval is word je persoonlijk op de hoogte gebracht.

Proefstuderen

Programma

Tijdens de online proefstudeerdag kom je alles te weten over de opleiding Food Innovation en kom je erachter of de opleiding écht bij je past. Het programma ziet er als volgt uit:

• 9:00 uur - Ontvangst
  • 9:30 uur - Welkom en intro Food Innovation
  • 10:15 uur-13:00 uur:

Les Packaging & Design
    Les Food & Design
    Les Marketing & Business
  • 13:00 - Lunch
  • 13:30 - Uitleg opdracht
  • 14:00 - Rondleiding HAS Hogeschool Den Bosch en uitwerken van de opdracht in groepjes onder begeleiding van een student