Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Food Innovation? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen? Kom dan proefstuderen!

Online proefstuderen

Programma

Tijdens de online proefstudeerdag kom je alles te weten over de opleiding Food Innovation en kom je erachter of de opleiding écht bij je past. Het programma ziet er als volgt uit:

• Korte presentatie over de hbo-opleiding Food Innovation in Den Bosch
  • Studenten aan het woord over hun afstudeerrichting, stages, projecten en lessen
  • Beantwoorden van vragen uit de chat door docenten en studenten
  • Mini lessen van de verschillende afstudeerrichtingen: Packaging & Design, Food & Design en Marketing & Business

Aan het eind van de online proefstudeerdag ontvang je een thuiswerkopdracht. Deze kun je insturen om te checken of de opleiding bij je past.

Neem contact met ons op!

Vragen?

Marion Klerx