Hoofdmenu

Studiekeuze-helper

Let op: het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de proefstudeerdag van 9 december a.s. Meld je hier aan voor de proefstudeerdag van 23 december 2021.

Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Food Innovation? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen?

8.30-16:00 uur

Programma

We ontvangen je graag om 08.30 op de HAS in Venlo. Vervolgens vertrekken we om 08.40 met de bus naar Villa Flora waar we een mooi programma hebben samengesteld. Je volgt de les kookinspiratie waar je in keuken aan de slag gaat met verschillende bereidingswijzen, daarnaast volg je twee andere lessen zoals bijvoorbeeld marketing, professionele ontwikkeling of voedselkwaliteit. De eerstejaars studenten zijn ook aanwezig om je alles over de opleiding te vertellen en je vragen te beantwoorden. Om 15.00 vertrekt de bus weer terug naar de HAS in Venlo waar we je nog een korte rondleiding geven en de dag rond 16.00 uur afsluiten.   

Vragen?

Contact

Daniëlle Graat

Daniëlle Graat

Studieadviseur
d.graat@has.nl 088 - 890 38 59
WhatsApp

WhatsApp

HAS Hogeschool
has@has.nl +31 88 890 3600