Ben jij geïnteresseerd in de hbo-bachelor opleiding Healthy Living in Venlo? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm? En alvast studenten leren kennen die studeren aan HAS Hogeschool in Venlo?

Kom dan proefstuderen!

De proefstudeerdag vindt fysiek plaats bij HAS Hogeschool. Als er (nieuwe) coronamaatregelen gelden waardoor de proefstudeerdag niet fysiek plaats kan vinden, dan wordt de proefstudeerdag omgezet naar een online-versie op dezelfde datum. Als dit het geval is word je persoonlijk op de hoogte gebracht.

9.00 -14.15 uur

Programma

Maak kennis met de verschillende lessen en werkvormen binnen de opleiding en kom in contact met onze studenten! Ontdek alles over hoe het is om te studeren bij Healthy Living in Venlo en hoor meer over de verschillende vraagstukken uit de praktijk waar onze studenten aan werken! Na een korte introductie over het leerplan en het beroepenbeeld van de opleiding, volgen enkele hoorcolleges rondom voeding, gezondheid en gedrag en ga je in kleinere groepjes aan de slag met een practicum leefomgeving en opdracht voor de opdrachtgever KERNgezond!

Programma

9:00-9:30           Introductie Healthy Living
9:30-12:00         Inhoudelijke kennismaking met Healthy Living met hoorcolleges, rondleiding verzorgd door onze studenten en practicum leefomgeving
12:00-12:30       Pauze, inclusief lunch