Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Toegepaste Biologie? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen? Kom dan proefstuderen op 9 december 2019!

Aanmelden voor deze proefstudeerdag is niet meer mogelijk. Je kunt je nog wel inschrijven voor 18 maart 2020.

09.30-16.45 uur

Programma

• Aankomst bij de HAS Hogeschool Den Bosch, Onderwijsboulevard 221. De dag start met een kopje koffie/thee in de Deel.
  • Welkomstwoord en toelichting opleiding door Carly Verhagen (studieadviseur).
  • Workshops uit wisselprogramma’s.
  • Afsluiting en kennismaken met  de studievereniging van Toegepaste Biologie Biota Natura en studentenvereniging Gremio Unio.
Vragen?

Jeanie van Driel