Kun jij energie krijgen van een oude palmboom?

Palm Power Challenge

Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Toegepaste Biologie? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen? Kom dan proefstuderen!

Helaas is het maximum aantal aanmelding voor deze proefstudeerdag bereikt. Bekijk een andere proefstudeerdag van deze opleiding om je nog aan te melden.

Proefstudeerdag Toegepaste Biologie

Programma

10.00 - 10.15 uur - Aankomst bij HAS Hogeschool. De dag start met een kopje koffie/thee/koek in de Deel.
10.15 - 10.45 uur - Welkomstwoord en toelichting opleiding door Patricia de Cocq in de Deel
11.00 – 11.40 uur - Workshop uit wisselprogramma
11.45 – 12.25 uur - Workshop uit wisselprogramma / pauze groep 1 t/m 4
                                    (Kennis maken met de studievereniging van Toegepaste Biologie: Biota Natura en studentenvereniging Gremio Unio)