Let op: het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de proefstudeerdag van 9 december a.s. Meld je hier aan voor de proefstudeerdag van 14 februari 2022.

Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Toegepaste Biologie? Maar heb je nog niet precies een beeld van wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen er bijvoorbeeld gevolgd worden? Wil je een voorproefje van het samenwerken in projectvorm en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen? Kom dan proefstuderen.

De proefstudeerdag vindt fysiek plaats bij HAS Hogeschool. Als er (nieuwe) coronamaatregelen gelden waardoor de proefstudeerdag niet fysiek plaats kan vinden, dan wordt de proefstudeerdag omgezet naar een online-versie op dezelfde datum. Als dit het geval is word je persoonlijk op de hoogte gebracht.

Proefstuderen

Het programma voor de proefstudeerdag ziet er als volgt uit:

• 09:30 uur - Inloop
  • 09:45 uur - Openingspresentatie door de studieadviseur
  • 10:15 tot 15:30 uur - Verschillende proeflessen, zoals
    • Hoorcollege Genetica
    • Proefles: Je omgeving in kaart met GIS
    • Probleem gestuurd onderwijs (PGO): Natuurlijk gedrag van varkens stimuleren
    • Proefles: Wat is volgens jou natuur?
    • Practicum: Welke tomaat is het lekkerste en waarom?
  • 15:45 uur - Afsluiting door studie- en studentenverenigingen
Laat het ons weten!