Ben jij geïnteresseerd in de opleiding Veehouderij? Heb je zin om erachter te komen wat deze opleiding inhoudt? Welke lessen je  bijvoorbeeld krijgt? Wil je een voorproefje van de onderwerpen die aan bod komen en alvast studenten leren kennen die deze opleiding volgen? Kom dan proefstuderen!

Tijdens deze dag bezoeken we ook melkveebedrijf Hoeve Boveneind, één van onze drie praktijkleerbedrijven. Klik hier voor een filmpje van het bezoek aan dit melkveebedrijf bij een eerdere proefstudeerdag.

Aanmelden

De proefstudeerdag vindt fysiek plaats bij HAS Hogeschool en bij één van onze praktijkleerbedrijven. Als er (nieuwe) coronamaatregelen gelden waardoor de proefstudeerdag niet fysiek plaats kan vinden, dan wordt de proefstudeerdag omgezet naar een online-versie op dezelfde datum. Als dit het geval is word je persoonlijk op de hoogte gebracht.

Programma proefstuderen

• Ontvangst met koffie of thee
  • Rondleiding en verschillende lessen op ons melkveepraktijkleerbedrijf
  • Lunch op de HAS (de lunch krijg je van ons)