Ga jij in september 2021 starten met een vervolgopleiding bij HAS Hogeschool? Dan kun je fysiek een bezoek brengen aan onze vestiging in Den Bosch! Speciaal voor laatstejaars havo en vwo scholieren, laatstejaars mbo-studenten en hbo-switchers organiseren we deze kleinschalige rondleidingen waarbij je een rondgang maakt langs onze (praktijk)faciliteiten. Elke aanmelder mag 1 introducé meebrengen, zo kan je ouder/verzorger bijvoorbeeld ook kennismaken met de unieke sfeer bij HAS Hogeschool!
Op deze manier krijg je een goed beeld waar je na de zomervakantie terecht komt.

De rondleidingen in april bij vestiging Den Bosch zijn helaas vol. We organiseren ook nog rondleidingen in mei en juni!

Rondleidingen mei

Rondleidingen juni

30 minuten

De rondleidingen worden begeleid door onze behulpzame studenten. Doordat de rondleidingen plaatsvinden in kleine groepjes, is het uiteraard mogelijk om minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht en desinfecteer je je handen bij binnenkomst. De rondleiding duurt 30 minuten.

Data en tijden

De rondleidingen in Den Bosch vinden plaats op de volgende data en tijden:

• Maandag 26 april van 17:00 tot 20:00 uur
  • Woensdag 28 april van 13:00 tot 17:00 uur
  • Donderdag 29 april van 17:00 tot 20:00 uur
  • Vrijdag 30 april van 13:00 tot 17:00 uur

Tijdens de rondleidingen krijg je geen specifieke opleidingsinformatie. Heb je toch vragen over bijvoorbeeld je toelaatbaarheid, instroomeisen of inhoud van de opleiding, neem dan contact op met onze studieadviseurs

Faciliteiten

Tijdens de rondleiding kom je onder andere langs de volgende (praktijk)faciliteiten:

• Techniekhal
  • Food Technology Centre
  • Milieuhal
  • Food Design Centre
  • GeoLab
  • Kas
  • Study Centre (bibliotheek)

Natuurlijk maken we ook even een korte stop in de kantine, kom je onderweg verschillende studentenwerkplekken tegen en zie je de verschillende leslokalen.

Neem contact met ons op!

Vragen?

HAS Hogeschool