Ga jij in september 2021 starten met een vervolgopleiding bij HAS Hogeschool? Dan kun je fysiek een bezoek brengen aan onze vestiging in Venlo! Speciaal voor laatstejaars havo en vwo scholieren, laatstejaars mbo-studenten en hbo-switchers organiseren we deze kleinschalige rondleidingen waarbij je een rondgang maakt langs onze (praktijk)faciliteiten. Elke aanmelder mag 1 introducé meebrengen, zo kan je ouder/verzorger bijvoorbeeld ook kennismaken met de unieke sfeer bij HAS Hogeschool!
Op deze manier krijg je een goed beeld waar je na de zomervakantie terecht komt.

Aanmelden

Let op! De rondleidingen organiseren we speciaal voor laatstejaars havo en vwo scholieren, laatstejaars mbo studenten en hbo-switchers die gaan starten met een hbo-opleiding in september 2021.
Ga je niet vanaf september 2021 een vervolgopleiding starten, dan kun je helaas niet deelnemen aan de rondleiding. Je kunt jezelf wel oriënteren via een online open dag.

30 minuten

De rondleidingen worden begeleid door onze behulpzame studenten. Doordat de rondleidingen plaatsvinden in kleine groepjes, is het uiteraard mogelijk om minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht en desinfecteer je je handen bij binnenkomst. De rondleiding duurt 30 minuten.

Data en tijden

De rondleidingen in Venlo vinden plaats op de volgende data en tijden:

• Maandag 26 april van 16:00 tot 20:00 uur
  • Woensdag 28 april van 13:00 tot 17:00 uur
  • Donderdag 29 april van 16:00 tot 20:00 uur
  • Vrijdag 30 april van 13:00 tot 17:00 uur

Faciliteiten

Tijdens de rondleiding kom je onder andere langs de volgende (praktijk)faciliteiten:

• ’t Tref (centrale ontmoetingsruimte en kantine)
  • Laboratorium
  • Auditorium
  • Studentenwerkplekken
  • Klaslokalen
  • Lokaal 5 (creatieve brainstorm ruimte)

Heb je na afloop nog tijd? Loop dan eens de sfeervolle Venlose binnenstad in, in slechts 3 minuten!

Neem contact met ons op!

Vragen?

HAS Hogeschool