International Farm Management

Engelstalig

Dit is een variant van de opleiding: Bedrijfskunde en agribusiness.

Wist jij dat meer dan 80% van de Nederlandse bloemen, tomaten, zuivel en andere agrarische producten naar het buitenland gaat? Booming business dus! Ben jij gek op planten en dieren én benieuwd hoe je hiermee internationaal goede zaken kunt doen? Tijdens de Engelstalige HBO studierichting International Farm Management leer je het on the job. Management, financiën, logistiek, biologie en marketing: alles voor een bloeiend bedrijf komt aan de orde, in theorie en praktijk.

Lees hier meer over de studierichting International Farm Management.

Deborah Zakaria
has hogeschool hbo opleiding international farm management venlo student deborah has hogeschool hbo opleiding international farm management venlo student zakaria
Ik kies voor de HAS omdat ik hou van kennismaken met verschillende culturen. Ik kies voor de HAS omdat ik hou van praktijkgerichtheid en interculturele ontmoetingen.