Toegepaste Biologie in Venlo

Hoe zorg je dat koeien meer melk produceren en toch een fijn leven hebben? Hoe ontwikkel je een mooie, rode tomaat die ook nog beschermt tegen kanker? Op deze concrete vragen zoek je bij Toegepaste Biologie een antwoord. Bij deze HBO opleiding bestudeer je planten, dieren en voeding. Je resultaten breng je direct in de praktijk. Zo lever je met jouw onderzoek een bijdrage aan gezonder eten, een beter milieu en een goed leven voor de dieren.

Lees hier meer over de opleiding Toegepaste Biologie.

Jette Milan
has hogeschool hbo opleiding toegepaste biologie venlo student jette has hogeschool hbo opleiding toegepaste biologie venlo student milan
Ik kies voor de HAS omdat de keuzevrijheid groot is Ik kies voor de HAS omdat je heel dicht bij het bedrijfsleven staat